2010. augusztus 28., szombat

WebStar - személyi egészségmegőrző program

WebStar - személyi egészségmegőrző program

Uwe von Renteln számos német olimpiai- és világbajnok személyi táplálkozási tanácsadója, ugyanakkor a könnyű atlétikai- , evező- és vitorlás nemzeti csapatot is segíti a felkészülésben. Ügyfelei közé tartoznak pl. Ariane Friedrich (magasugrás), Bianca Kappler (távolugrás), Franka Dietzsch (diszkoszvetés), Marie Luise Dräger, Felix Drahotta (evezés), Alexander Schlonski (vitorlázás) vagy a kézi-és röplabda szövetség, ugyanúgy mint a politika, a gazdaság és társadalmi élet számos jeles szereplője. Uwe von Renteln fejlesztette ki a Webstar számára a színekre épülő táplálkozási-, életmód- és élelmiszer-rendszert.

„A Webstar Online-Coaching segítségével minden ember megismerheti, hogy melyik táplálkozási típusba tartozik és, hogy ennek megfelelően milyen élelmiszereket fogyaszthat a nap folyamán problémák felmerülése nélkül. Stressz és éhezés nélkül is lehetséges a vitálitás és a szépség elérése, ha az ember tudja, hogy mit fogyaszthat és ezzel egyidejűleg kifejleszt egy tudatos életstílust. A táplálkozási típus meghatározása a étkezés megtervezésének egy új módja. A Webstar forradalmasítja a táplálkozási tanácsadást."

Dr. Keywan Grashoff 1969 óta approbált orvos és 1976 márciusa óta szakorvos a belgyógyászat, a mentő – és a prevenció területén. Folytatott tanulmányokat külföldön a természetes gyógymódok terén, különös tekintettel a következő területeken: táplálkozástudomány, természetgyógyászat, gyógynövénytan, akupunktúra és prevenció, valamint a pszichoanalitikai terápia területén. Dr. Grashoff asszony Gießenben és Brémában privát praxisban dolgozott belgyógyászként. Dr. Grashoff asszony a több mint 25 éves, a táplálkozástudomány és a természtgyógyászat területén szerzett ismereteit és tapasztalatait egyesíti munkája során, hogy páciensei a vitális anyagban gazdag növényi anyagok segítségével őrizzék meg egészségüket. Ebből fejlődött ki az a vízió, hogy az egészséges életet a kisebb pénzű embereknek is lehetővé kell tenni. Számos kutatómunka előzte meg a mikroalga alapú táplálékkiegészítő termékek kifejlesztését. Dr. Grashoff asszony 2003 óta a WellStar International fő termékfejlesztője.

„Az volt és az is marad a vízióm, hogy az emberek egészségmegőrzését preventív módon támogassam. A tudásommal és a WellStar termékek receptúrájának kifejlesztésével minden ember számára szeretném lehetővé tenni, hogy saját maga vegye kézbe az egészségségét. Arra törekszem, hogy segíthessek az embereknek a tudatos, egészséges táplálkozásban életminőségük javulása érdekében. Javasolt a vitális anyagban gazdag termékek fogyasztása, ahhoz hogy az életkor előrehaladtával is egészségesek, vitálisak, energikusak lehessenek és testi-lelki harmóniában. éljenek."

Oliver Freundt diplomás személyi edző, a fitness és sport-rehabilitáció területén tevékenykedik. Már több mint 10 éve dolgozik együtt a gazdaság, politika, film, zene és a sport területének számos képviselőjével. Ők mindannyian profitálnak Freundt Úr tudásából, valamint a fitness ill. a rehabilitáció területén szerzett sok éves tapasztalátából. Az általa kifejlesztett koncepciók a legújabb tudományos ismeretekre épülnek. Edzés terveit aszerint állítja össze, hogy az emberek a sport során felfedezzék a mozgás örömét és ezáltal rájöjjenek arra, hogy a mozgásnak kiemelkedő szerepe van az egészségmegőrzésben. 3 éve privát oktatási intézmények vezető oktatója és referánsa a személyi edzés terén. Oliver Freundt a Webstar személyi edzője.

„Élsportolókkal és VIP-ikkal folytatott több éves munkám révén egyre világossabbá válik számomra, hogy a célkitűzések a fitness terén is óriási különbségeket foglalhatnak magukban. A Webstar minden embernek megadja a lehetőséget, hogy egyszerű módon, helyes edzés tervvel egészséges és vitális életet biztosítson maga számára. A speciális és személyre szabott online tanácsadás által mindenkinek egyszerű úton érhető el az egészség és fitness – és ez az út a Webstar."

Laura világszerte az első 3D-személyi edző. Azért hoztuk létre, hogy minden embernek közvetítse a legújabb tudományos ismereteket az egészség, a fitness és a táplálkozás terén, támogatva ezzel az optimális vitalitás elérését. Laura rögzíti a személyes céljaidat, meghatározza a táplálkozási típusodat, tájékoztat a vitális indexedről és mindezek alapján összeállít a részedre egy optimális táplálkozási- és edzés tervet. Ma már több 200.000 ember halad Laura segítségével a vitális és egészséges élethez vezető úton.

„A Webstar-szigetén lélegzetelállító 3-D környezetben megismerheted az egyszerű és új utat, amely a vitális és egészséges élethez vezet Téged. Legyen szó akár egy régóta vágyott testsúly, vagy több természetes szépség ill. vitalitás eléréséről, mindezek elérése sokkal egyszerűbb, mint gondolnád – a titok a helyes tanácsadás."

Ez az első ingyenes mindenki számára elérhető személyi egészségmegőrző program.

A WebStar a világ első webportálja amely a 3D-s személyi edzővel segít Önnek céljait egyszerűen és biztosan elérni! 2008-ban elnyerte a Netcoo Európai Innovációs díját.

 Személyes online trénerek segítenek az Ön személyes táplálkozása és életmódja alapján kideríteni, hogy hol vannak az Ön hiányosságai és hol vannak javulási lehetőségek. Egy speciálisan az Ön céljaira szabott táplálkozási program biztosítja, hogy Ön naponta ne csak az optimális mennyiségű kalóriát, hanem hogy a megfelelő vitális anyagokat is megkapja. Az Ön mozgás- és fitnessprogramját szintén speciálisan az Ön céljaira szabjuk és rendszeresen újra formáljuk. A Mindpower segít Önnek motivációs és ismerethiányosságait pótolni és mind tovább kitartani. Laura, a személyi edző mögött sportolók és orvosok állnak, akik személyre szabják a mozgás és étrendeket.

Így Ön nemsokára nemcsak álomalakját éri el, hanem megadja testének mindazt, amire szüksége van, hogy sokáig vitális, szép és teljesítő képes legyen.

Mindenki, aki már most regisztrál, örökre ingyenesen használhatja, tesztelheti élete végéig, mint VIP-vendég ezt a szenzációs 3D-portált. A WebStar milliónyi embernek komoly segítség!

És hogy mit nyer azzal, ha regisztrál? Pár lehetőség, a teljesség igénye nélkül:

Az ideális súly elérése
Iránymutatás a valóban egészséges táplálkozáshoz
Virtuális személyi edző, aki állandó tanácsadással segít erőnlétünk megtartása érdekében
Edzések, célkitűzések az egészségért,
Laura, a személyes tanácsadó 24 órás online kapcsolattal
Bio termékek áruháza kedvezményekkel
Bio receptek, főzési tanácsadás
Wellness utak óriási kedvezményekkel
Média center, több, mint 1000 letölthető film az egészségről
Műsorok, könyvek
Sikermarketing oktatások partnereinknek online
és még sok más...

Laura, az Ön személyes Fitness- és Vitality- trénere vár Önre!
Reméljük, hamarosan Önt is köszönthetjük a WebStar világában!
Ingyenes regiszráció ITT !




Regisztrációs információ:
A regisztrációt követően, érkezik Önhöz egy aktiváló linket tartalmazó e-mail a Wellstartól.
Majd egy másik, ami a hozzáférési PIN-kódot és jelszót adja meg.
Erre szükség lesz, amikor elindul a program. Érdemes megőrizni, vagy elmenteni, hogy a későbbiekben megtalálja.
Az esetleges további ajánláshoz, vagy üzenet küldésére is van lehetősége a programon belül.


Ajánlja barátainak, ismerőseinek, éljenek minél többen ezzel  a lehetőséggel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése