2010. október 23., szombat

Ingyen üzemanyag!

Jól hangzik nem?! Az elején kicsit szkeptikusan állsz a dolgokhoz, de aztán rájössz hogy mégis igaz lehet! Megnyerhetsz 1000 liter üzemanyagot!!!

 

A „Ingyen üzemanyag” egy promóciós játék, amelyben a regisztrált felhasználók üzemanyagot nyerhetnek. Egy szerencsés nyertes azonnal nyer 1000 liter üzemanyagot, míg mások a játék során, különböző módon gyűjtött liter mennyiséget nyerhetik meg. Addig fogunk sorsolni a felhasználók között, amíg el nem fogy az 3000 liter üzemanyag.

A regisztrációt követően azonnal kapsz tőlünk egy virtuális kannát, 1 liter üzemanyaggal.. Akinek később ez már nem lesz elég tárolni a gyűjtött üzemanyagot, azok hordót kapnak, esetleg később egy egész tankert.
Az üzemanyagot többféleképpen gyűjtheted, ami a legfontosabb:
  • 10 litert kapsz minden barát és ismerős után, akit a játékba meghívsz, amit a játék végén megnyerhetsz
  • 50 litert gyűjthetsz, ha kitöltöd kérdőíveinket, amit szintén megnyerhetsz a játék végén
  • extra mennyiséget is szerezhetsz, de ezt csak később áruljuk el hogyan…
A felhasználók között a játék végén addig sorsolunk, amíg el nem fogy az üzemanyagkészletünk. A nyertesek a saját maguk által gyűjtött mennyiséget megkapják utalvány formájában.

Tippek, hogy a lehető legtöbb üzemanyagot Te gyűjtsd össze:

  • A linkedet elküldheted e-mailen a barátaidnak, rokonaidnak, ismerőseidnek. Persze érdemes röviden valami bevezetőt írnod, és felhívnod a játékra a figyelmet. Minden barátod és ismerősöd aki regisztrál, 10-10 litert jelent neked.
  •  
  • Ha közösségi oldalakon regisztrálva vagy, mi sem egyszerűbb, mint azokon keresztül megosztanod a hírt a játékról. Persze a linkeddel együtt, hiszen így azonnal a barátaid el is jutnak a játék oldalára.
  • Ha sokat blogolsz, fórumozol vagy csak szereted olvasni ezeket, releváns téma esetén persze ott is felhívhatod a figyelmét a játékra
  • Dolgozol? És munkahelyeden van mindenki@cegnev.hu belső e-mail cím (vagy hasonló), amit minden munkatársad megkap? És nem harapják le a fejed, ha oda is elküldöd? Nosza, rajta, legyél Te az első a cégednél, és növeld kannád tartalmát akár több száz literrel pár perc alatt…

Mostmár mindent tudsz hogy a Tiéd lehessen a főnyeremény!
Kattints a képre és regisztrálj! Megéri!!!



 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése