2010. október 23., szombat

Fájlmegosztó oldalak

Üdv Mindenkinek!


Most a különböző fájlmegosztó oldalakban lévő pénzkereseti lehetőségekről fogok írni!

A regisztrációk menetét a bejegyzés alján megtalálhatjátok!

Itt van például -

 A képre kattintva tudsz regisztrálni!

Ezeknek az oldalaknak az a lényege hogy ha valaki valamit feltölt, és azt másokkal megosztja, és letöltik ezt a megosztott fájlt, akkor azért cserébe a feltöltő pénzt kap!

Nézzük meg hogy pontosan hogy is működik ez a www.filesonic.com - oldalon!
Itt egy táblázat, melyen láthatjuk, hogy az általunk feltöltött fájlt, ha letöltik 1000x akkor mennyi pénzt kaphatunk érte:



Magyarország a "C" kategóriába van sorolva, tehát ha feltöltünk egy minimum 1 megabájtos fájlt, teljesen mindegy hogy mi az, és azt letöltik ezerszer, akkor kaphatunk érte 2 dollárt, ami még nem igazán sok, de ha megnézzük, nagyobb fájloknál több a kapott pénzösszeg is, azonban ha ez a minimum 1 és 50 megabájt eső fájl nagyon népszerű, akkor gyorsan össze tudunk szedni sok pénzt!

Hogyan terjesszük a fájljainkat? Ez egy nagyon jó kérdés... ennek is sokféle módja van, kisebb leírással ellátva kitehetjük őket különböző fórumokra, portálok, esetlek a saját oldalunkra is, vagy tehetjük azt is hogy ismerőseinknek elküldjük e-mailben, de ennek is sokfajta lehetősége van!

Általában ezeken az oldalakon, hogy megkaphassuk a pénzünket, szükségünk van egy paypal, vagy valamilyen hasonló internetes számlára is, mivel ide tudják kiutalni a pénzünket!

Ezen az oldalon, filesonic, a kifizetés minden pénteken történik, azonban a minimum összeg amit kifizetnek 15 dollár, tehát várnunk kell míg annyi összegyűlik! De ha már megvan a pénz és nem péntek van, manuálisan is kérhetjük hogy kifizessék nekünk ezt az összeget! A folyamat pár napot fog igénybe venni, ezt biztosan tudom, mivel én már igényeltem tőlük kifizetést többször is !

Azt azonban meg kell hogy említsem, mielőtt még valaki belekezdene, hogy a jogvédett tartalom feltöltése illegális dolog!!!


A későbbiekben írni fogok egy cikket hogy hogyan töltsünk fel, ha véletlen valaki nem tudná hogy hogyan is kell, valamit egy kis segítséget is fogok adni hogy hogyan készítsünk paypal számlát ha még nincs!


Még néhány ilyen fájlmegosztó oldal!


A képre kattintva tudsz regisztrálni!


 

A képre kattintva tudsz regisztrálni!

 

A képre kattintva tudsz regisztrálni!


 A képre kattintva tudsz regisztrálni!


Ezek az oldalak kicsit különböznek az elsőtől, ugyanis nem mindenhol azonosak a feltételek arról hogy mekkora fájlokért mennyit fizetnek, főleg az utolsó oldal különbözik nagyon a többitől!

A második oldal, enterupload, az alábbiak szerint fizet:



Magyarország itt is a "C" kategóriába esik, azonban itt minimum 5 megabájtosnak kell lennie a fájlnak hogy fizessenek érte, 1 dollárt lehet keresni 1000 fájlletöltésenként ha a fájlunk 5 és 50 megabájt közé esik, és mint az előzőnél itt is a nagyobb fájlméret több pénzt eredményez 1000 letöltésenként!

Azt ígérik hogy paypal-on keresztük 10-15 napon belül fizetnek! A minimum összeg amit kikérhetünk 10 dollár!


A következő oldal a fileserve.

Az alábbik szerint fizet:



Szint "C" kategóriába esünk Mi Magyarok. Itt is 1 megabájt a minimum fájlméret! Itt is 1 dollárt kaphatunk 1000 letöltésenként ha a fájlunk 1 és 50 megabájt közé esik!

A minimum kifizetés 20 dollár paypal-on keresztül, minden hétfőn fogadják el a kikéréseket és 2-3 napon belül ki is fizetik az összeget!


A következő oldal az uploadstore, a táblázata:



Itt a "B" kategóriában van magyarország, ami azt jelenti hogy minimum 1 megabájt és max 50 megabájt közötti fájl esetén 3 dollárt kapunk, ha ezerszer letöltik a fájlunkat, és itt is szintén egyre nagyobb összegeket kaphatunk nagyobb fájlméretek mellett!

A minimum kifizetés 20 dollár paypal-on keresztül, minden hétfőn fogadják el a kikéréseket és 2-3 napon belül ki is fizetik az összeget!


Az utolsó oldal amiről írok az a freakshare, itt a táblázata:



Igen, jól látja mindenki, Ők euróval dolgoznak, ebben kapja meg az ember a kifizetését is !

A minimum fájlméret itt is 5 megabájt, 5 és 50 megabájt közötti fájlokért, először 1.5 eurót fogunk kapni ezer letöltésenként, ez azonban egyre nagyobb összeg lehet, ami a későbbiekben 3,4,7 vagy akár 14(!!!) euró is lehet és ezek csak az 5 és 50 megabájt közé eső fájlok!!! A maximum 30 eur / 1000 letöltés!

Igen ám, de ezért viszont rendesen meg is kell dolgoznunk, mivel ha ezen az oldalon kezdünk el feltölteni akkor naponta minimum 1-2 fájlt fel kell tölteni, mert itt rangok vannak, az aktivitás alapján lehet növelni a rangot, minnél többet tölt fel az ember annál magasabb rangja lesz és annál több pénzt is kereshet!

A minimum kifizetés 20 euró paypal-on keresztül, 48 órán belül az oldal ígéretei szerint!

Ismételten meg kell jegyeznem, hogy a fájlfeltöltés jogvédett tartalommak kapcsolatban illegális!

Összefoglalva hasznosak ezek az oldalak ha gyors fájlmegosztásra van szükségünk, vagy akár magunk számára is tölthetünk fel fájlokat hogy bárhonnan elérjük őket! Ha viszont valaki ebbe belevág ott nagyon fontos a kitartás!!! Tényleg csak az vágjon bele aki úgy érzi hogy van ideje, energiája hogy ezekkel foglalkozzon, viszont egy idő után már szinte magától fog gyűlni a pénz, megfelelő mennyiségű fájl után már néha ki is lehet hagyni 1-2 napot a feltöltésben, mivel a már meglévő fájlok is termelni fognak pénzt, persze azért nem árt mindig újabb és újabb fájlokat feltenni, és folyamatosan ellenőrizni is az elérhetőségüket!
Fájljainkat külföldi fórumok is megoszthatjuk, és ha ezt jól csináljuk sokkal hamarabb is összegyűlhet a pénz amire vágyunk, mintha csak magyar emberek, ismerősök közt osztanánk meg a feltöltött fájlt!
Valamint minden oldal támogatja azt, hogyha valaki a Te linkeden keresztül regisztrál és tölt fel, akkor annak a pénznek amit Ő kap, egy bizonyos százalékát Te is megkapod!!!

Ha valakinek nem világos a feltöltés, akkor az ne aggódjon, arról is fogok cikket írni!

A paypal regisztrációról bővebben ITT:

http://www.ingyen-tarhely.info/paypal/regisztracio/

ovashatsz!! FIGYELMESEN OLVASD VÉGIG!!

 

A képre kattintva bejön a filesonic oldala.
Kattintsunk a "JOIN FILESONIC.COM NOW" - ra.
Nickname:A választani kívánt felhasználónév
e-mail:e-mail címed
lentebb a képen látható betűek beírása, alul bepipálni a négyzetet és a "Sign Up" - ra kell kattintani!
Ha minden jól megy ezt kell látnod:



valamint kapni fogsz egy e-mailt a felhasználóneveddel és a jelszavaddal, de ha sikeresen regisztráltál akkor az előbbi kis résznél is ki kell hogy legyenek majd írva az adataid!



 

A képre kattintva bejön a enterupload oldala.

username: felhasználóneved
e-mail: e-mail címed
password: jelszó
retype password: jelszó ismét
payment info: itt meg kell adnod a paypal számlád címét, ami egy e-mail cím

a képkódnál bedig ismét egyértelműen a képen látható betűket kell beírnod.

Ezek után pár percen belül kapni fogsz egy aktivációs e-mailt, egy linkkel amire kattintanod kell és így aktiválod magad.



 

A képre kattintva bejön a fileserve oldala.

username: felhasználónév
e-mail: e-mail címed
password: jelszó
repeat password: jelszó ismét
Premium Voucher code : üresen kell hagyni
Captcha : a képen látható betűk, ill. szavak beírása

kis négyzetbe pipát tenni és "Create Account"-ra kattintani!

kész is a felhasználói fiókod, innentől már csak be kell állítani a paypal címed, amit a bal oldalon található "Statistics Report"-ban, tudsz beállítani, rákattintasz és bejön egy oldal ahol kéri a paypal-os címed, megadod, majd "Save" és kapni fogsz egy e-mailt is amivel vissza kell igazolnod a címet!



 

A képre kattintva bejön a uploadstore oldala.

username: felhasználónév
e-mail: e-mail címed
password: jelszó
retype password: jelszó ismét
Code: a képen látható kód beírása

majd "Submit"

Be is léptet egyből az oldal, és bal felül a "My account"-ra kattintva, majd kicsit lentebb görgetve a "payment info:" résznél megadhatjuk a paypal-os címünket



 

A képre kattintva bejön a freakshare oldala.

Ha minden jól megy ez az oldal magyarul fog megjelenni!

Bal fent a menüsorból regisztrálás

Az adatokat értelemszerűen kitölteni, a képkódot számmal megadni!

Pár percen belül kapnunk kell egy aktiváló e-mailt!



Egyelőre ennyi!


Üdv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése